Loading...

 

Ny bog: "Sensitiv mor" 

 

Endelig kommer den første danske bog til mødre, der er klar til at bruge det sensitive personlighedstræk som en styrke - og dermed være den bedste mor for deres børn.

 

I Sensitiv mor - Find dine styrker og forstå dig selv får du kærlige råd og værktøjer til bedre at håndtere din dårlige samvittighed, relationer, der kan støje, og dit følelsesliv i det hele taget. Alle ting, der er dagligdag for den sensitive mor.

For hvordan nærer du omsorg for børn og familie, når du selv er fyldt op til randen? Når du egentlig trænger til et frirum fra uro, pligter og konflikter - og måske endda fra dine elskede børn?

 

Bogen viser dig, hvordan sensitivitet kan tilføre uanede mænger af kærlighed, omsorg og overskud, når du også er opmærksom på at passe på dig selv og nære dine egne behov. Når du gør det, er du nemlig den bedste mor for dine børn.

 

Forfatter, coach, underviser og foredragsholder Stinemaria Mollie er selv sensitiv og har interviewet 50 kvinder, der alle bidrager til en bredere forståelse af begrebet sensitivitet hos mødre.

Det er nemlig ikke kun vores børn, der er sensitive. Bogen favner mødre i alle aldre og byder på personlige beretninger såvel som indsigter i viften af måder at være sensitiv på.

 

Prisen på kr. 225,- er inkl. porto og du kan få en hilsen med i bogen fra forfatteren, hvis du ønsker det. 

Bogen er udkommet hos forlaget Aronsen og kan købes her direkte fra forfatteren.

Udgivelsesdato: 12. august 2016. Sideantal: 198.

 

OBS: Lige nu får du gratis et eksemplar med af Stinemarias bog "Sensitiv?"